AIR WICK VONNÉ TYČINKY BERRY BLISS 1KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,49
Bez DPH 4,58

AIR WICK VONNÉ TYČINKY BERRY BLISS 1KS

Air Wick Essential Oils Vonné tyčinky s vôňou zimného ovocia sú skvelým spôsobom, ako vytvoriť príjemnú a relaxačnú atmosféru vo vašom domove. Tu sú hlavné vlastnosti a výhody týchto vonných tyčiniek:

  • Príjemná vôňa zimného ovocia: Tieto vonné tyčinky prinášajú do vášho domova vôňu zimného ovocia, ktorá môže prispieť k príjemnej atmosfére a uvoľneniu.
  • Použitie s difuzérom: Vonné tyčinky sú navrhnuté tak, aby sa dali používať s difuzérom. Difuzér postupne uvoľňuje vonnú esenciálnu vôňu z tyčiniek, čím vytvára dlhotrvajúci vonný zážitok vo vašom domove.
  • Jednoduchá aplikácia: Stačí vložiť vonné tyčinky do difuzéra a nechať ich postupne uvoľňovať vôňu do vzduchu. Prispôsobte si intenzitu vône podľa svojich preferencií.
  • Vytváranie príjemnej atmosféry: Vôňa zimného ovocia môže prispieť k vytvoreniu príjemnej a upokojujúcej atmosféry vo vašom domove, či už ide o obývaciu izbu, spálňu alebo iné miesto.

Vonné tyčinky Air Wick Essential Oils s vôňou zimného ovocia môžu byť skvelým doplnkom pre váš domov, ktorý prinesie do vášho každodenného prostredia príjemný a osviežujúci vonný zážitok.

Po - PIA 08:00 - 18:00