Novinka
AGRO SLEPAČINCE 3KG

AGRO SLEPAČINCE 3KG

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

AGRO SLEPAČINCE 3KG

Slepičince 3kg AGRO 240/p je granulované hnojivo, ktoré je navrhnuté na zlepšenie výživy pôdy a podporu zdravého rastu rastlín, najmä trávy. Tu sú niektoré vlastnosti a výhody tohto produktu:

  • Granulovaná forma: Hnojivo je vo forme sušených peletiek, čo zabezpečuje ľahšiu manipuláciu a aplikáciu na trávniku.
  • Bez klíčivých semien burín: Jednou z výhod tohto hnojiva je, že neobsahuje klíčivé semená burín, čo znižuje riziko vzniku nežiaducich rastlín v trávniku.
  • Pozvoľné uvoľňovanie živín: Slepičince pomaly a rovnomerne uvoľňujú živiny počas celého vegetačného obdobia. Tento proces umožňuje trávniku postupné vstrebávanie živín, čo podporuje zdravý a rovnomerný rast.
  • Zvýšená sorpčná kapacita pôdy: Hnojivo zvyšuje sorpčnú kapacitu pôdy, čo znamená, že pôda bude schopná lepšie absorbovať a udržiavať živiny, čo je dôležité pre optimálny rast rastlín.
  • Biologická aktivita pôdy: Slepičince podporujú aj biologickú aktivitu pôdy, čo znamená, že pomáhajú pri tvorbe zdravej pôdnej mikroflóry a mikrofauny, čo je kľúčové pre zdravý ekosystém pôdy.

Celkovo je Slepičince 3kg AGRO 240/p vhodným hnojivom pre trávniky, ktoré potrebujú vylepšiť svoju výživu a podporiť zdravý rast. Jeho pomalé uvoľňovanie živín a podpora pôdnej biologickej aktivity môžu prispieť k vytvoreniu krásneho a zdravého trávnika.

Po - PIA 08:00 - 18:00