VILMORIN NA KLÍČKY HORČICA 20G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,19
Bez DPH 0,99

Klíčky horčice Vilmorin Classic sú ľahko pikantným zdrojom mnohých prospešných látok a dokážu zaujímavo dochutiť jarný šalát alebo chlieb s paštétou. Pravidelná konzumácia klíčkov zaručuje nielen dobrú náladu a posilnenie odolnosti organizmu, ale umožňuje aj zachovanie štíhlej postavy. Navyše sú jednoducho dobré. Môžeme ich pridávať do hlavných jedál, šalátov a na chlebíčky.

Klíčky  sú často nazývané dušou rastlín alebo pokrmom života. Boli umiestnené na čele tzv. zoznamu bioaktívnych potravín, ktoré vyživujú a liečia. Je výhodné mať ich stále po ruke, pretože sú skutočne prameňom zdravia v podobe, ktorá je ľahko vstrebateľná ľudským telom.

Mladé výhonky rastlín sú ideálnym zdrojom mnohých cenných a potrebných výživných látok. Sú továrňou na vitamíny (oi. C, B1, B6, B9, B12, D, E a H), makroprvkov (železo, fosfor, vápnik, horčík, draslík) a mikroprvkov (zinok, jód, mangán, meď, lítium a selén ). Dodávajú tiež hodnotné bielkoviny a mastné kyseliny omega-3. Vzhľadom na bohatstvo obsiahnutých látok sú vhodné najmä pre deti, mládež a staršie osoby.

Použitie horčice na klíčky Vilmorin Classic:
Semená nasypte do preparenej sklenenej nádoby, v ktorej ich chcete klíčiť, a zalejte na niekoľko hodín vodou. Vodu potom odlejte, nádobu zakryte vázou a umiestnite na tienisté miesto. Dvakrát denne vodu meňte. Po niekoľkých dňoch, až sa úplne rozvinú prvé dva lístky horčice, klíčky okamžite skonzumujte. Na klíčenie horčice tiež môžete použiť Vilmorin klíčiacu misku z Domácej záhradky.

Po - PIA 08:00 - 18:00