PLANTUR21 LONGHAIR NUTRI BALZÁM 175ML RUŽOVÝ

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
7,69
Bez DPH 6,41

Pre tých, čo chcú tú najlepšiu starostlivosť

Váš sen o dlhých vlasoch sa môže stať skutočnosťou! Osvedčený vyživujúci kofeínový komplex Plantur 21 zlepšuje prirodzený rast vlasov a udržuje vaše vlasy aktívne - pre dlhšie rast vlasov. Každodenná dávka kofeínu a základných mikroživín vás každý deň posúva bližšie k vašim vysnívaným vlasom.

Správna každodenná starostlivosť je pre dlhé a silné vlasy zásadná. Styling a farbenie alebo nadmerné teplo pri fénovaní a žehlenie predstavujú pre vlasy záťaž a poškodzujú ich.

Plantur 21 #longhair Nutri balzam bez silikónov obsahuje ošetrujúce látky, ako je kašmír, vďaka ktorým budú vaše vlasy lesklé a hladké bez zaťaženia. Dodá vašim vlasom viac sily a lesku. Vyhladzuje povrch vlasu a uľahčuje rozčesávanie. Posilňuje štruktúru vlasu. Mikroživiny a kašmír vlasy posilňujú a vyživují.Vlasy sa ľahšie rozčesávajú vďaka pevnejšej štruktúre vlasu a hladšiemu povrchu.

Okrem toho kofeín a mikroživiny predchádza vymývanie aktívnych zložiek, ktoré boli z #longhair Nutri-kofeínového šampónu absorbované.

Použitie: V závislosti na dĺžke vlasov naneste po umytí do mokrých vlasov množstvo o objeme 1-2 lieskových orieškov. Po 30 sekundách dôkladne opláchnite. Pre prirodzene dlhé vlasy bez predlžovania.

Po otvorení spotrebujte do 12 mesiacov.

Po - PIA 08:00 - 18:00