INDULONA TELOVÉ MLIEKO VZÁCNE OLEJE 400 ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

INDULONA TELOVÉ MLIEKO VZÁCNE OLEJE 400 ML

Indulona Vyživujúce telové mlieko VZÁCNE OLEJE je súčasťou nového radu telových mliek a krémov, ktoré prinášajú intenzívnu starostlivosť a dlhotrvajúcu hydratáciu pokožke. Toto mlieko je obohatené o unikátnu kombináciu arganového, makadamového a mandľového oleja, ktoré sú známe svojimi výživnými a hydratačnými vlastnosťami.

Arganový olej je bohatý na antioxidanty, vitamíny a ďalšie živiny, ktoré pokožke poskytujú hĺbkovú hydratáciu a výživu. Makadamový olej je známy svojou schopnosťou zlepšovať pružnosť pokožky a mandľový olej je cenou vysoce hodnotený pre svoje výživné a upokojujúce vlastnosti. Táto kombinácia vzácnych olejov poskytuje pokožke hlbokú hydratáciu a zanecháva ju jemnú a omladenú.

Telové mlieko má hodvábnú textúru, ktorá sa ľahko aplikuje a rýchlo sa vstrebáva do pokožky. Mlieko poskytuje až 48 hodín hydratácie, čo zabezpečuje dlhotrvajúci účinok a pomáha udržiavať pokožku hydratovanú. Je vhodné najmä pre suchú pokožku.

Indulona Vyživujúce telové mlieko VZÁCNE OLEJE bolo dermatologicky testované, čo znamená, že bolo skúšané na pokožke s cieľom overiť jeho bezpečnosť a vhodnosť pre použitie.

Celkovo povedané, Indulona Vyživujúce telové mlieko VZÁCNE OLEJE je určené na poskytovanie intenzívnej starostlivosti a dlhotrvajúcej hydratácie pokožke. S unikátnou kombináciou arganového, makadamového a mandľového oleja ponúka výživu a hydratáciu, zanecháva pokožku jemnou a omladenou.

Po - PIA 08:00 - 18:00