INDULONA TELOVÉ MLIEKO ALOE 400 ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

INDULONA TELOVÉ MLIEKO ALOE 400 ML

Indulona Skľudňujúce telové mlieko ALOE VERA je súčasťou nového radu telových mliek a krémov, ktoré prinášajú pokožke intenzívnu starostlivosť a dlhotrvajúcu hydratáciu. Toto mlieko je obohatené o Aloe vera, zložku známu svojimi ukľudňujúcimi, antioxidačnými a hydratačnými vlastnosťami. Obsahuje tiež vitamín E, ktorý pokožke poskytuje hĺbkovú výživu.

Aloe vera je známa svojou schopnosťou hydratovať pokožku a zaisťovať jej vlhkosť. Táto zložka má tiež ukľudňujúce vlastnosti a obsahuje antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi. Vitamín E pridáva hĺbkovú výživu a podporuje zdravý vzhľad pokožky.

Skľudňujúce telové mlieko ALOE VERA má hodvábnú textúru, ktorá sa ľahko aplikuje a rýchlo vstrebáva do pokožky. Mlieko dodáva pokožke jemnosť a pocit sviežosti.

Toto mlieko poskytuje až 48 hodín hydratácie, čo znamená, že dlhotrvajúco udržuje pokožku hydratovanú. Je vhodné pre normálnu pokožku a bolo dermatologicky testované, čo zabezpečuje jeho bezpečnosť a vhodnosť pre použitie.

Celkovo povedané, Indulona Skľudňujúce telové mlieko ALOE VERA je určené na poskytnutie intenzívnej starostlivosti a dlhotrvajúcej hydratácie pokožke. S obsahom Aloe vera a vitamínu E ponúka ukľudňujúce a hydratačné účinky, zanecháva pokožku jemnou a sviežou. Je vhodné pre normálnu pokožku.

Po - PIA 08:00 - 18:00