INDULONA MEN KRÉM NA RUKY 85 ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,69
Bez DPH 1,41

INDULONA MEN KRÉM NA RUKY 85 ML

Krém na ruky Indulona PRE MUŽOV bol špeciálne vyvinutý s cieľom rýchlej regenerácie a zjemnenia suchej a drsnej pokožky na rukách mužov. Jeho vysoko hydratačné zloženie, obohatené o 3 % glycerínu, ureu a vitamín B3, sa rýchlo vstrebáva a poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu, výživu a dlhotrvajúcu ochrannú starostlivosť.

Tento krém je vhodný na každodenné použitie a bol dermatologicky testovaný, čo znamená, že bol skúšaný na pokožke za účelom overenia jeho bezpečnosti a vhodnosti pre použitie. Toto testovanie poskytuje istotu, že krém je šetrný k pokožke a minimalizuje riziko podráždenia.

Krém na ruky Indulona PRE MUŽOV poskytuje 24-hodinovú hydratáciu. Jeho vysoko hydratačná formula zvyšuje hydratáciu pokožky okamžite o 35 %. Taktiež tento krém zjemňuje pokožku, redukuje jej drsnosť a robí ju jemnejšou. Tento účinok potvrdzuje 92 % testovaných osôb.

Dôležitou informáciou je, že obal tohto krému obsahuje o 7,7 % menej plastu v porovnaní s predchádzajúcim balením (bez viečka). Tento fakt naznačuje záväzok výrobcu k environmentálnej udržateľnosti.

Celkovo povedané, krém na ruky Indulona PRE MUŽOV je špeciálne vyvinutý pre regeneráciu a zjemnenie suchej a drsnej pokožky na rukách mužov. S vysoko hydratačným zložením a výživnými látkami je vhodný na každodenné použitie a poskytuje intenzívnu hydratáciu a ochrannú starostlivosť.

Po - PIA 08:00 - 18:00