INDULONA GLYCERÍN ULTRA VÝŽIVA 50 ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,79
Bez DPH 1,49

INDULONA GLYCERÍN ULTRA VÝŽIVA 50 ML

Krém na ruky Indulona ULTRA VÝŽIVA je vyvinutý s cieľom poskytnúť výživu a hydratáciu suchým rukám. Obsahuje 15 % glycerínu, ktorý je efektívnou hydratačnou látkou a prispieva k zdravému vzhľadu pokožky. Glycerín pomáha udržiavať prirodzenú úroveň hydratácie pokožky a chráni ju pred vonkajšími vplyvmi, ako je napríklad suchosť.

Krém je tiež obohatený o makadamový olej, ktorý je bohatý na vitamín E. Makadamový olej má výživné vlastnosti a pomáha vyživovať suchú pokožku rúk. Táto kombinácia hydratačných a výživných zložiek poskytuje intenzívnu hydratáciu a výživu pre suché ruky.

Krém Indulona ULTRA VÝŽIVA je vhodný pre použitie na suchú pokožku rúk. Jeho aplikácia pomáha zmierniť suchosť a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu. Krém tiež poskytuje až 48 hodín hydratácie, čo znamená dlhotrvajúci účinok v boji proti suchosti rúk.

Je dôležité zdôrazniť, že tento krém bol dermatologicky testovaný, čo znamená, že bol skúšaný na pokožke s cieľom overiť jeho bezpečnosť a vhodnosť pre použitie. To poskytuje istotu, že krém je šetrný k pokožke a minimalizuje riziko podráždenia.

Celkovo povedané, Indulona ULTRA VÝŽIVA je krém na ruky, ktorý kombinuje hydratáciu a výživu s cieľom zlepšiť stav suchých rúk.

Po - PIA 08:00 - 18:00