EVELINE KRÉM NA OČI RICH COCONUT 20ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,39
Bez DPH 2,83

Rich Coconut - kokosový očný krém

Bohatá vegánska receptúra očného krému ​​obsahujúca 97% zložiek prírodného pôvodu je vyvinutá na báze organického kokosu. Rýchlo a efektívne eliminuje príznaky únavy, intenzívne hydratuje, redukuje vrásky a jemné linky. Obnovuje prirodzený jas a jemnosť pokožky okolo očí.

Výživná receptúra zložená z bambuckého masla, kyseliny hyalurónovej a extraktu z banána zvlhčujú, vyživujú a vyhladzujú jemné linky. Kofeín zmierňuje opuchy a rozjasňuje očné okolie. 

Očný krém je obohatený o probiotiká, ktoré ochraňujú prirodzenú bakteriálnu flóru pokožky a zvyšujú jej odolnosť voči škodlivým účinkom vonkajších faktorov. Posilňujú mikrobióm pokožky.

Všetky produkty z rady RICH COCONUT sú vegánske, nie sú testované na zvieratách. Obsahujú PROBIOTIKÁ, ktoré ochraňujú mikrobióm pokožky.

 

Aktívne zložky:

❖ORGANICKÝ KOKOSOVÝ OLEJ - je zdrojom mnohých minerálov a výživných látok. Vďaka obsahu nasýtených mastných kyselín a vitamínu E vytvára na pokožke ochranný film, ktorý zlepšuje úroveň hydratácie, posilňuje hydrolipidovú vrstvu a chráni pred nepriaznivými vplyvmi vonkajších faktorov. Spomaľuje starnutie pokožky. Hĺbkovo vyživuje a revitalizuje pokožku, čím získava opäť prirodzenú hebkosť a pružnosť.

❖ KOFEÍN - účinne eliminuje opuchy a rozjasňuje očné okolie. 

❖ KYSELINA HYALURÓNOVÁ - hĺbkovo hydratuje pokožku, minimalizuje hĺbku vrások a vyhladzuje jemné linky.

❖BAMBUCKÉ MASLO - intenzívne hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku. Minimalizuje tvorbu mimických vrások. Poskytuje ochranný a regeneračný účinok. 

❖VÝŤAŽOK Z BANÁNA - bohatý na antioxidanty, ktoré chránia bunky pred vplyvom oxidačného stresu. Intenzívne hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku. Účinne znižuje viditeľnosť drobných vrások a redukuje zafarbenie pokožky v okolí očí. 

❖PROBIOTIKÁ - majú mimoriadne priaznivé účinky na zdravie a krásu pokožky. Posilňujú celkovú obranyschopnosť pokožky pred škodlivými účinkami vonkajšieho prostredia. Znižujú citlivosť pleti voči alergénom. Opravujú kožnú bariéru a majú priaznivý vplyv na textúru pokožky. Udržujú rovnováhu mikrobiómu (ochrannej bariéry pokožky).

 

Použitie: Každé ráno a večer jemne vmasírujte na čistú pokožku okolo očí a na očné viečka.



Po - PIA 08:00 - 18:00