DONNA HAIR FORTE 30KS KAPSULE/1MESAČNÁ KÚRA

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
14,49
Bez DPH 12,08

DONNAHAIR FORTE 1 MESAČNÁ KÚRA 30 TBL.

  • NAJKOMPLEXNEJŠIA STAROSTLIVOSŤ O VAŠE VLASY.
  • unikátny doplnok stravy s najkomplexnejším obsahom účinných látok, ktoré dlhodobo a cielene vyživujú vlasy a pomáhajú tak zlepšiť ich kvalitu a vzhľad.
  • unikátny doplnok stravy s najkomplexnejším obsahom účinných látok, ktoré dlhodobo a cielene vyživujú vlasy a pomáhajú tak zlepšiť ich kvalitu a vzhľad.
  • prípravok obsahuje kombináciu štyroch synergicky pôsobiacich komplexov:
  • DonnaHAir forte GROW ACTIVE - výživa a rast :Podporuje rast vlasov a pomáha zabraňovať ich zvýšenému vypadávaniu.
  • Kyselina listová podporuje zdravé bunkové delenie a zabraňuje tak zvýšenému vypadávaniu vlasov.
  • Biotín sa podieľa na metabolizme mastných kyselín, ktoré sú dôležitým faktorom mnohých bunkových procesov, je nevyhnutný pre bunkový rast a vďaka týmto vlastnostiam posilňuje vlasový folikul. Kyselina pantoténová, zinok, inozitol, pivovarské kvasnice bohaté na komplex vitamínov B a extrakt z obilných klíčkov vyživujú a stimulujú vlasový folikul a zabraňujú tak zvýšenému vypadávaniu.
  • QUALITY ACTIVE - sila a pevnosť: Niekoľkými rôznymi mechanizmami zlepšuje celkovú kvalitu vlasov, zvyšuje ich pevnosť a zabraňuje ich lámaniu a štiepeniu.C
  • Cysteín a metionín sú aminokyseliny nevyhnutné pre produkciu kreatínu, základného štrukturálneho proteínu vlasov.
  • Kremík napomáha zvyšovať pevnosť vlasov a zabraňuje ich štiepeniu a lámaniu. Extrakt zo zlatého prosa je bohatým zdrojom nenasýtených mastných kyselín, minerálnych látok a esenciálnych aminokyselín a zlepšuje tak celkovú kvalitu vlasov.
  • SKIN ACTIVE - pokožka hlavy: Stará sa o kvalitu pokožky hlavy a vďaka tomu pomáha zlepšovať kvalitu mastných či vysušených vlasov, zväčšuje objem zľahnutých vlasov.
  • Zinok reguluje tvorbu kožného mazu, vitamín A zabraňuje šupinateniu kože a vysúšaniu vlasov, inozitol upokojuje podráždenú pokožku hlavy a extrakt zo zlatého prosa doplňuje potrebné spektrum živín pre oslabené vlasy.
  • COLOR ACTIVE - farba a lesk: Zahŕňa zmes látok, ktoré zvyšujú sýtosť prirodzenej farby vlasov, zvyšujú ich lesk a obmedzujú šedivenie vlasov. Tyrozín je aminokyselina, ktorá je dôležitá pre tvorbu vlasového pigmentu. Kyselina pantoténová (B5), listová, paraaminobenzoová (PABA) a biotín významne zásobujú vlasové korienky, zvyšujú sýtosť prirodzenej farby vlasov a pôsobia preventívne proti šediveniu. Extrakt zo zlatého prosa zvyšuje lesk vlasov.

 složení: Zloženie v 1 tobolke:

DL-metionín 150 mg, L-cysteín hydrochlorid 150 mg, L-tyrozín 100 mg, 4-amínobenzoová kyselina 30 mg, kyselina listová 400 μg, Biotín (D-biotín) 150 μg, Zinok (Citrát zinočnatý) 7,5 mg, Inozitol 30 mg, Extrakt zo zlatého prosa 50 mg, Extrakt z obilných klíčkov 50 mg, Kyselina pantoténová (D-pantotenát vápenatý) 40 mg, Extrakt zo sušených pivovarských kvasníc 100 mg, Kremík (Oxid kremičitý) 10 mg , Vitamín A (Retinyl palmitát) 400 μg.

Dávkovanie:

Užívajte 1 tobolku denne. V prípade vážnejších problémov, či potrebe rýchlejšieho nástupu účinku, odporúčame prvých 14 dní užívať 2 tobolky denne. Prípravok je vhodné užívať dlhodobo. Tehotné a dojčiace ženy môžu užívať maximálne 1 tobolku denne.

Balenie: 30 toboliek

Upozornenie:

Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu malých detí. Skladujte pri teplote do 25°C.

Po - PIA 08:00 - 18:00